Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RMM

RJJ milovník miltikultury

20. 7. 2011 23:11
...

Ty vyše blivajzy, to je teda pošušňáníčko. Prý, nikdy nemají hotely smlouvy s místními nemocnicemi a proč se tedy prý nechala operovat? Tohle je nějaký argument? Tohle má nějaký turista jako vědět? A má mu tedy být jasné, že to tam bude stát za h...o? Neuvěřitelné. Ano, mohla kontaktovat delegáta, byla to prostě obrovská chyba, věřit někomu, kdo chodí v doktorském mundůru a ani nepomyslet na to, že vás někdo takový kvůli prachům zmrzačí bez mrknutí oka. A páni doktoři, sympaťáci jedna báseň.

Paní udělala hlavně jednu osudovou chybu a věřila šmejdům, kteří tuhle vlastnost mají prostě v sobě. Mně by se třeba tohle nikdy nestalo. Jelikož když vidím tyhlety typy, tak se mi zdvíhá tlak. Z pochopitelného důvodu tedy do těchto končin nezavítám. Tohle je onen selský rozum, maruškina.. Vy už byste konečně mohla chytnout nějakou tu slepičí chřipku, ta se k vám hodí.

A vaše přání fyzického uzdravení je svatá prostoto lichá a je to každému jasné po pár vteřinách tv šotu...

1 0
možnosti
C

Camino.

16. 7. 2011 18:04
Jeste neni vsemu konec, nove demonstrace

                                          Latest breaking news on Egypt protests - breakingnews.com

3 0
možnosti
N

naaj

16. 7. 2011 12:36
ano, asi zapomněla přibalit selský rozum

vypadá to, že paní možná zapomněla ve své reportáži některé věci zmínit ! tak ono je jednodušší z toho udělat takovou senzaci, než přiznat vlastní hloupost (dle mých vlastních zkušeností vím, že by s vámi v žádné egyptské nemocnici nazacházeli takto, bez vašeho souhlasu). takže ?

1 0
možnosti
K

katkota

16. 7. 2011 12:42
Re: ano, asi zapomněla přibalit selský rozum

No jo, pani mozna i rekla vsechno, ale oni to upravili tak, aby z toho vyslo, ze pani je uplne, ale uplne mimo ... je mi ji fakt lito. Kdovi, jestli se k tomu bude vyjadrovat nekdo z nejake cestovky, ale asi tezko.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS