Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Ale už vôbec by som nechcela byť moslimka na Slovensku, kde by ma banda opitých chuligánov ukameňovala za šatku na hlave."

Radši bych byla muslimka v Íránu, kde by mě rodina a známí ukamenovali za to, že jsem si šátek na hlavu nevzala. R^

2 0
možnosti

Doc. Mgr. Konvička PhD. napsal pěkný blog o souvislosti obličeje a lidských vlastností.

Nevím, jestli se mi to jen nezdá, ale Vaše špičáky jsou takkové lehce upíroidní - co to asi znamená?

2 1
možnosti

a co asi znamená mezera mezi zuby u pana docenta?

3 0
možnosti

J68a55n 60P79a71l97l41a50s

21. 6. 2015 22:03

Dobrý večer, Slovensko žiadne kocky nehádzalo. V každém národě se najdou vymaštěnci. Ale ani nevíme, jakou roli v tom sehráli policisté převlečení za radikály (vizte odkaz pana Nádvorníka).

5 0
možnosti

My se za vás stydíme už dlouho.....

3 2
možnosti

Pane Nádvorníku, stačí si přečíst ohlasy v této a dalších diskusích. Naprostá většina to nadává paní kolegyni, že měla odvahu to veřejně odsoudit. Je docela pravděpodobné, že policie měla v davu nějaké tajné, na jednom videu je vidět jak policista natahuje jednomu ze zadržených kapucu na hlavu, než ho vedou kolem kamery, ale pokud jste se podíval do diskuse ve zpravodajské části, tak tam lidé vyzývají k zaminování afrického pobřeží, vytvoření pásu spálené země na pobřeží Afriky, potápění lodí i s běženci, lákání žraloků, četl jsem i blog jednoho kolegy, který tvrdí, že pánové Hitler, Stalin a Pinochet za nic nemohou, za všechny jejich skutky prý mohou jejich předchůdci, kteří zanedbali situaci. iDnes.cz se stala jednou z největších bašt nácků v ČR.

3 6
možnosti

P27e88t17r 73K50a43p31l54a91n

21. 6. 2015 18:16

Autorka je nepochybně zainteresována na propagaci Islámu, kterému svojí literární činností prokazuje medvědí službu.

9 2
možnosti
Foto

to jsou holt ty "mladé básnířky", o nichž zpívá Nohavica.

S věkem naštěstí většinou přicházívá vystřízlivění, ovšem vydržet s nimi, než k tomu dojde, je někdy dost wopruz..... (ale zase se nenudíme)

3 1
možnosti

Že jste exot vím už dávno. Vezměte si muslima a odstěhujte se do Iráku, nebo kam chcete a nemusíte tady vylévat slzy nad těmi zločinými Slováky, Čechy, prostě  Evropany. Tam Vám bude nejlíp a nemusíte se s námi trápit. Pokud by to bylo nutné, i na letenku bych přispěl, ale jen jednosměrnou. Sbohem!!!!

8 0
možnosti
Foto

No to jste na omylu a hodně. Jednak jsem odstěhovaná mezi ty odporné muslimy co řežou hlavy - i ta moje leží vedle mne na stole, jednak nehodlám přestat psát o xenofobní rakovině, která se v Češku a na Slovensku šíří. Takže asi tak. ;-)

0 2
možnosti

..... ááá, tak už v tem máme aj homosexuály ! , - šak já bych s tem hanbením nepředbíhal, víte kolik tam bylo xenofobních Čechů ....a Maďarů ?!?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS