Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M64a15r42i47o 97H90l92a24s

31. 8. 2015 11:36

• MUSLIMOVÉ NEJSOU ŠŤASTNÍ :

v Gaze, v Egyptě, v Libyi, v Maroku, v Íránu, v Iráku, v Jemenu, v Afghánistánu, v Pákistánu, v Sýrii, v Libanonu, ...

• A KDE JSOU ŠŤASTNÍ ?

Jsou šťastní v USA, v Austrálii, v Kanadě, v Anglii, ve Francii, v Itálii, v Německu, ve Švédsku, v Norsku, ...

• V zásadě jsou šťastní v každé zemi, která není muslimská a nešťastní v každé zemi, která muslimská je !

• A KOHO Z TOHO VINÍ ?

• Islám ne. Nikoho z jeho vůdců. Ani sami sebe. VINÍ Z TOHO ZEMĚ, KDE JSOU ŠŤASTNÍ !

• Chtějí měnit ty země tak, aby byly jako země, Z KTERÝCH PŘIŠLI, A KDE BYLI NEŠŤASTNÍ ! Tady nelze vyjít z údivu ... Jak, k čertu, mohou být tak pitomí ? (NEBO JE TO ÚPLNĚ JINAK ?)

• A my jim to, aby naše země přetvořili na islámské, dovolujeme. Jsme demokrati anebo blbci ? Ano, JSME POLITICKO-HUMANITÁRNĚ-RELIGOSNĚ KOREKTNÍ DEMOKRATIČTÍ BLBCI.

0 0
možnosti

E21m24i21l 17N48o14v14á66k

24. 8. 2015 15:07

Až tu žádní nebudou, strach je už provázet nebude.

0 0
možnosti

Vy ten svět neznáte doposud. Projít se v turistických destinacích a utratit svou výplatu na tržišti u muslima není žádné poznání muslimského světa.

Islám je,chová se tak a má všechny atributy totalitní ideologie. Proto strach z něj je absolutně přirozený a nalhávat si, že není čeho se obávat připomíná 30. léta, kdy se strašilo nacismem a lidé jako vy to omlouvali tím, že to funguje, ekonomika se postavila a Německá říše má více taktu a etiky. Totalitní ideologie může přinést zprvu líbivé pozlátko, protože bez něho by se nemohla tak snadno šířit.

Jinak já poznal muslimy a mohu shrnout jedno, i když s tím sami nesouhlasí je pro ně těžké zříct se Islámu, oproti našemu křesťanství.

1 0
možnosti

"Pokud je křesťanství o těchto hodnotách, tak pak není divu, že nás daleko civilizovanější islám jednou převálcuje."

Pani, OKAMŽITE vyhľadajte odbornú psychiatrickú pomoc.

4 0
možnosti

Nestojíte ani za komentář...Rv

9 0
možnosti

Nebojím se, že bych přišel o svoji víru, ale že mě a mým blízkým podřežou krk magoři v černém, pokud budu trvat na své svobodě a vyznání, nebo prostě jen tak, aby ukrátily své sadistické choutky. My se nebojíme a klidně za svou svobodu budeme bojovat, ale nepřipadne mi normální situaci vyhrotit do takových konců. Proto máme své politiky, aby nás před tím ochránili. Ne proto, aby nás do takové situace dostali!  Ale pro autorku článku je islám něco jako modla, takže nemá cenu s ní diskutovat.

6 0
možnosti

Proč se křesťané musí bát? No, protože, ten z muslimů, který nenaplňuje příkazy z Koránu je špatný muslim a nápravu může učinit jen návratem na stezku  Boží ( aktivace mlčící většiny).

2/193 , 3/19 - jediné náboženství u Boha jest islám a 9/33 - bojovat do konečného vítězství nad všemi náboženstvími, i když se to modloslužebníkům nelíbí.

3 1
možnosti

P89e31t61r 10K41ř28í59ž

23. 8. 2015 21:10

Malý "detail": většina obyvatel ČR nejsou křesťané. Ani já. Zatímco křesťané mají pod vládou islámu dovolenu existenci, byť za různých podmínek, my nevěřící psi jsme určeni k likvidaci. Četl jsem konkrétní súry, které toto určují. Nebudu je však kvůli Vám teď v neděli večer dohledávat a citovat. Věřím ale, že některý z lépe informovaných diskutujících tak učiní za mne.

4 0
možnosti

P79e48t44r 61S85k51á67c39e95l

23. 8. 2015 21:14

Stačí, že většina obyvatel (vlastně všichni) v ČR jsou v něco věřící. Postačí věřit třeba jen ve zdravý rozum a přeměny se dostaví...R^

0 0
možnosti

"Kvalitnější maso" plné zvratků zvířete pomalu se dávícího vlastní krví.

1 1
možnosti

P78e29t43r 12T51o77m40e61k

23. 8. 2015 19:49

Paní Maruškinová má problém. Neví jestli je muslimka nebo křesťanka. Neví jestli je Češka nebo Slovenka. Asi to bude tak, že tam, kde zrovna je, tam si myslí, že je doma. A podle toho jestli je v kostele nebo v mešitě, tak se i modlí. Jenže takhle to paní Maruškinová nejde. Měla byste si už konečně vybrat, protože takhle jste jen k smíchu. Tedy kdyby to nebylo spíše k pláči.

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS