Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Kataríno... na světě je 7 miliard lidí. Připočteme-li fakt, že každý si selektivně vybírá podobné lidi (sportovci nemají mezi přáteli pecivály, hodná děcka osobně neznají moc grázlů... rozumíme si), pak fakt, že normální člověk zná pár normálních lidí - jakékoliv rasy, víry a náboženství... - je obvyklý a nevypovídá prostě o NIČEM. 

Myslíte, že islámský terorista by vám na potkání přišel do ucha pošeptat svoje nesmělejší plány? Jako fakt ne-e. Že soudíte ty dobré jako dobré, to je normální. Že je ale nesmysl podle těch dobrých soudit VŠECHNY lidi světa jako dobré... to je úvaha, ke které jste zatím asi nedospěla, že. 

Zrovna dneska je po světě hromada mrtvých. K těm taky cítíte "xenofilii"? Jestli ne, tak si tyhle žvásty příště ušetřete.

4 0
možnosti
JN

Ad poslední odstavec - myšleno k těm vrahům, pochopitelně, ne jejich obětem.

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, že jsem dal tomuhle přeslazenému blábolu karmu. Podle tohoto blogu bych musel zažalovat všechny novináře světa za lhaní a šíření poplašných zpráv, že je na světě vůbec jakékoliv násilí. Když je islám tak cool, vyjmenujte mi jedinou islámskou zemi na světě, nemusí být ani formálně islámská, stačí, když tam budou mít muslimové většinu, kde žijí muslimové v harmonii s jinověrci či ateisty a tito mohou svou víru veřejně diskutovat a projevovat. Kde mají naprostou rovnoprávnost a ženy tam mohou kamkoliv chodit bez šátku či oblečené podle západního stylu oblékání. Jak múžu věřit prohlášením, že to u nás bude jinak, když to nikde na světě jinak není a oni tu chtějí praktikovat islám bez omezení, stejně, jako v islámských zemích?

1 0
možnosti
JR

J54a74r84a 57R84a60n40k

26. 6. 2015 20:35

Tak kam budete lakat na dovolenou....do Tuniska?

0 0
možnosti
JO

Vy trpíte selektivní slepotou, Kataríno. Z celé problematiky si vyzobáváte jen to, co se vám hodí a vydáváte to za jedinou pravdu.

Nejspíš to všechno bude trochu jinak, než jak nám to malujete.

4 0
možnosti
ZU

Šetřím čas a nečtu blbosti. Jste spíše chorobně hloupá.....

4 0
možnosti
JR

J93a48r26a 20R12a32n37k

24. 6. 2015 18:36

Kdyz Vam se bohuzel neda verit ani slovo, uz jste zde za tech nekolik let pronesla tolik lzi a snazila se sehnat zakazniky na cesty po Syrii, v dobe, kdy se strilelo a bombardovalo.... proto zde stale jste:-P

8 0
možnosti
MP

Díky za upozornění, dáme si pozor.

Vy jste si zvolila za svoji profesi průvodcování a cestování, tvrdila jste, že vedete ve Fesu nějaký penzion. Takže samozřejmě Vám vyhovuje ta Vaše "xenofilie". Děti zřejmě nemáte, takže odpadá dilema, kde je vychovávat. Proč ale nechápete lidi, kteří netouží po nějakém těkavém životě, chvíli tu a chvíli tam. Byla jsem už skoro v každé evropské zemi, někde se mi líbilo víc, někde míň, ale nezůstala bych trvale nikde. Chci totiž někam patřit s celým zázemím, být nablízku příbuzným, scházet se s bývalými spolužáky. Do tohoto životního stylu mi ale nezapadají houfy cizích lidí, kteří by snad ještě vyžadovali, aby se bral ohled na jejich zvyky (jak si pomalu zvykli Britové). Takže radši budu žít ve své vlasti jako v nějakém klidném "skanzenu" a chci si ho bránit, ale nebráním jiným, aby se toulali světem jako bludní Holanďané. Tudíž imigranty v masovém měřítku ne.

16 1
možnosti
Foto

No bodejď by admina (toho jednoho...) takové sluníčkovské bláboly nezaujaly...;-D

5 2
možnosti
PB

.... ale běžte, jste naprosto normální, enem máte zkrátka jiný názor, podepřený vlastní zkušeností, - stejně tak jako vaši oponenti. Názorový střet je nedílnou součástí komunikace v jakékoliv podobě ..... a vymezovat se v tomto střetu nálepkou "xenofilní" netřeba !

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS